Het Huttendorp 

in BleiswijkWist je dat..


.. wij een nieuwe website hebben?
Ken je de oude website nog? Wat een verschil hè? Met de nieuwe website hopen wij iedereen enthousiast te maken voor het Huttendorp en nog meer kinderen naar ons toe te halen!

.. wij 2 nieuwe bestuursleden hebben sinds dit jaar?
Begin dit jaar hebben wij er 2 nieuwe bestuursleden bij. Dit was wel nodig gezien wij nog maar met een klein groepje waren en wij alle hulp nodig hebben om weer een mooie week neer te zetten. Wij zijn daarom ook erg blij met Sharon en Jorinde. Klik hier om kennis te maken met ons hele bestuur.

.. wij in 2019 met ons 40-jarig bestaan ons logo hebben veranderd?
Na 40 jaar vonden wij het tijd voor een nieuw logo, en die zegt wat ons betreft genoeg! Wat zijn wij hier blij mee!

.. wij in 2019 een nieuwe keet hebben gekocht 
De keet waarin wij het eten en drinken regelen was hard aan vervanging toe. We hebben een mooie nieuwe keet gekocht en daarin zit een hele complete keuken in, mede mogelijk gemaakt door Wooning Keukens in Bergschenhoek. Wij zijn er zelfs een beetje jaloers op!

.. wij in 2023 nog een nieuwe keet gekocht hebben?
Ook de inschrijf keet was er slecht aan toe, en deze hebben wij nu ook kunnen vervangen. Deze moet nog helemaal ingericht worden maar zal zeker klaar zijn bij de aankomende Huttendorp.

.. wij als stichting in het Guinness Book of Records hebben gestaan? 
In 1999 hebben wij ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan een schommel van wel 100 meter lang gemaakt, waar 316 kinderen samen op konden schommelen! In 2014 hebben wij dit nog eens dunnetjes over gedaan. Helaas is ondertussen het wereldrecord verbroken, maar wij kunnen mooi zeggen dat het ons wel gelukt is!